Електронска адреса.
Сибела И.

Сибела И.

Шуто Оризари, Скопје23 години4 години искуство

Сибела има 4 годишно работно искуство во дејноста згрижување и нега на деца во домашни услови. Многу сака деца и затоа обожава да работи со нив. Љубезна, мирна и трудољубива личност. Заинтересирана сте за полно и скратено работно време.
Грижа и нега на едно дете на возраст: 8 месеци. Обврски: менување пелени, облекување, подготовка на јадење, хранење, прошетки, заспивање. Во текот на ангажманот се роди и второ дете во семејството и се грижев за двете деца. Мајката беше во домот до три месеци од породлното отсуство и потоа се врати на работа.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 4 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Димират Влахов - средно фризерско трет степен

Специјалност: фризер

Јазици: Македонски