Електронска адреса.
Елизабета П.

Елизабета П.

Карпош, Скопје50 години25 години искуство

Елизабета има 25 работно искуство во градинка во сите возрасни групи. Мотивација за работа со деца е љубовта кон децата. Емотивна, креативна, толерантна, солидарна, повлечена личност. Сака да работи во тим. Во слободно време пешачи во природа. Заинтересирана за скратено работно време после работа и за повремени бебиситинзи навечер или за викенд.
Лиценца за Негувател - 2020 МТСП

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 25 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СУГС Гимназија „Зеф Љуш Марку“ - средна педагошка струка

Специјалност: Негувателка

Јазици: Англиски, Македонски