Електронска адреса.
Евгенија Т.

Евгенија Т.

Скопје24 години6 години искуствоОд 2 МКД за еден час

Здраво! Моето име е Евгенија. Јас сум специјален едукатор и рехабилитатор. Нудам часови и помош по дома исполнето со креативност и правилно стимулирање на детскиот раст и развој.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 2 МКД за еден час

Дадилка: незаинтересиран

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет