Електронска адреса.
Валентина Б.

Валентина Б.

Карпош, Скопје55 години30 години искуство

Здраво! Моето име е Валентина. Имам 55 години, по професија сум педагог. Слободна сум во попладневните часови (после14.00) Имам 30 години работно искуство со деца на сите возрасти. Карпош, Влае,Ѓорче Петров, Скопје.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 30 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет