Електронска адреса.
Катерина Д.

Катерина Д.

Скопје24 години4 години искуство

Специјален едукатор со професионално искуство во грижа, нега и едукација на деца на различна возраст. Секоја работа и обврска ја работам со голема љубов за истата да даде добри и поголеми резултати. Искрена, исполнителна, одговорна, комуникативна и посветена личност.
Грижа, нега и едукација на деца од различни возрасти.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 4 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет "Св. Кирил и Методиј" ( Институт за Специјална едукација и рехабилитација )

Специјалност: Дипломиран специјален едукатор и рехабилитатор

Јазици: Англиски, Македонски