Електронска адреса.
Јелена А.

Јелена А.

Бутел, Скопје69 години35 години искуство

Јелена има 35 работно искуство во градинка како негувателка. Сака да работи со деца бидејќи пред се` ги сака децата, има весел карактер, знае како да им пријде на децата и да работи со нив. Децата се мали психолози кои се` чувствуваат. Цел живот работи со деца и тоа знае најдобро да го прави. Во слободно време сака да свири гитара. Заинтересирана за скратено работно време.
Лиценца за негувател - МТСП

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 35 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Гимназија Цветан Димов

Специјалност: Гимназиски матурант

Јазици: Македонски, Српски