Електронска адреса.
Мартина С.

Мартина С.

Аеродром, Скопје23 години2 години искуство

"Мартина Стошиќ
Родена 16.03.2000 год
Студент на уким- фармацевтски факултет смер диететика и диетотерапија
Средно завршено образование- Фармација
Имам 21 година"
Чување деца на роднини,пријатели

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Фармацевтски факултет

Специјалност: Дипломиран диететичар и диетотеревт

Јазици: Македонски, Српски