Електронска адреса.
Ивана П.

Ивана П.

Центар, Скопје25 години5 години искуство

Запишана бев на Педагошки Факултет, но само прва година поради одредени причини стопиран. Ја сакам работата со деца и убаво се снаоѓам со нив, Во меѓу време завршив медицинско второ средно.
Второ средно медицина. Запишан Педагошки Факултет но само 1 година.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: СУГС. Кочо Рацин

Специјалност: Гимназиско образование

Јазици: Англиски, Македонски