Електронска адреса.
Ивона П.

Ивона П.

Ѓорче Петров, Скопје38 години14 години искуство

Ивона е посветена, флексибилна и перфекционист. Се чувствува целосно исполнета од времето поминато со деца и затоа сака да работи како бебиситерка. Ивона има неколку годишно работно искуство со деца со краткорочни паузи во земјата и странство. Една година има работено и како негувателка во градинката Росица. Сакајќи да се профилира во дејноста се има стекнато со уверение за положени испити на Педагошки факултет. Заинтересирана за работа како бебиситерка за повремено чување на деца. Во слободно време сака да вежба фитнес.
Краткорочен ангажам со полно работно време. Работа со 4,5 годишни близнаци: нега, воспитување и анимација.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 14 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Гимназија Кочо Рацин, општествено - хуманистички смер

Специјалност: Негувателка со положени испити на Педагошкиот фактултет

Јазици: Англиски, Македонски