Електронска адреса.
Гордана Д.

Гордана Д.

Карпош, Скопје56 години15 години искуство

Гордана повеќе од 15 години работи во дејноста згрижување и нега на деца во домашни услови. Сака да работи со деца, ја исполнуваат и подмладуваат. Толерантна и трудољубива личност. Во слободно време сака да вози велосипед. Заинтересирана за полно, скратено работно време и бебиситинзи по потреба.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 15 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно економско училиште „Борис Кидрич“

Специјалност: Економски техничар

Јазици: Македонски, Српски