Електронска адреса.
Марија С.

Марија С.

Аеродром, Скопје38 години8 години искуство

Имам искуство во работа со деца, ја сакам оваа работа, бидејќи ги сакам многу децата, сакам да се грижам за нив, да ги едуцирам со најсовремени техники на учење. Исто така сакам да им посветувам внимание т. е да се спуштам на нивно ниво и заедно да играм со нив, а преку тие едукативни игри да научат нешто ново.
Лиценца за воспитувач.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 6 деца

Образование

Универзитет

Специјалност: Педагошки факултет

Јазици: Англиски, Македонски