Електронска адреса.
Љубица П.

Љубица П.

Аеродром, Скопје22 години2 години искуство

"Имам 20 години студент сум на Филолошки факултет-Италијански јазик и книжевност во Скопје.
Поголемиот дел од денот ми е слободен и би сакала да се активирам,да работам.
За чување на деца,се одлучив затоа што имам многу голема желба за нив.
Јас сум ќерка единица,и покрај преголемата љубов која ја добивам од моите родители,јас сакав да ја пренасочам на дечињата кои би ги чувала.
Искуство со мали деца имам,посебно со мојата мала братучедка,која ја чував и се грижев за неа од нејзиното раѓање,кое беше многу комплицирано.Затоа сега сум нејзината омилена дадичка. Не ми е ништо тешко да направам се што е поврзано со детето,да го нахранам,да го прошетам,да го избањам,да го облечам,да играме,пееме."
"Трпелива и толерантна,добро организирана,доверлива и пријателски расположена,одговорна и комуникативна,грижлива,добро информирана за развојот на децата.
Добри навики и вредности,енергична и способна да реагира во одредени ситуации."

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Филолошки факултет Италијански јазик и книжевност

Специјалност: додипломски студии

Јазици: Македонски