Електронска адреса.
Анетка К.

Анетка К.

Аеродром, Скопје38 години8 години искуство

"Јас сум Анетка, дипломиран педагог. Имам 8 години работно искуство како аниматор/едукатор во детски клуб во крузерската компанија Royal Caribbean, при што работев со деца од 6 месеци до 17 години. Ја сакам работата со деца, емпатична сум и грижлива и обожавам научни експерименти и цртање/боење.Последните две години од работењето главен фокус ми беа деца на возраст од 6 месеци до три години.
"Хуманитарна награда за волонтерство како care team associate за време на работата на брод
Humanitarian award for outstanding service in caring and showing compassion to our guests in their time of need - Royal Caribbean International
Сертификат за работа со мали деца 6 до 36 месеци.
Nursery certification training, November, 2019, Miami"

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 17 деца

Образование

Универзитет

Институција: Институт за Педагогија, Филозофски факултет - Универзитет Св.Кирил и Методиј, Скопје

Специјалност: Дипломиран педагог

Јазици: Англиски, Македонски