Електронска адреса.
Радмила Љ.

Радмила Љ.

Скопје70 години8 години искуство

Мајка на возрасна ќерка со професионално искуство во грижа и нега на едно дете. Сака да работи со деца бидејќи ја исполнуваат и има слободно време за работа. За време на работните часови целосно се посветува на детето. Заинтересирана за полно или скратено работно време. Хоби и е плетење и читање.
Чување на дете од 9 месеци до 2 години. Обврски околу детето: пресоблекување, подготвување храна, хранење, анимација со коцки, заспивање, прошетка.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 8 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 2 деца

Образование

Средно

Институција: Средно економско училиште Кочо Рацин

Специјалност: Економист

Јазици: Македонски, Српски