Електронска адреса.
Наташа Н.

Наташа Н.

Ѓорче Петров, Скопје59 години20 години искуство

Работно искуство како дадилка повеќе од 20 години. Ги сака децата, сака да биде со нив и да го следи нивниот развој. Комуникативна личност, храбра, снаодлива во стресни ситуации, лесно ги поминува сите препреки кога наидува на проблем. Во слободно време прави пити, кифли,
роденденски торти по нарачка.
Грижа, нега и едукација на две деца на 2,5 и 4,5 години. Работни обврски со децата: учење на броеви, букви, читање, пишување, читање сликовници, правење украси, колективни игри со двете деца. стекнување навики на децата, прошетки, пресоблекување и помош во лична хигиена, подготовка на ручек за семејството и лесни домашни обврски.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 20 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: ГУЦ - Здравко Цветковски

Специјалност: Хидро-градежен техничар

Јазици: Македонски, Српски