Електронска адреса.
Марина К.

Марина К.

Скопје50 години7 години искуство

Марина е мајка на две возрасни ќерки. Сака да работи со деца бидејќи во нив јасно се гледа колкав е напредокот и придонесот од работата на дадилката. За себе вели дека е чесна, трудољубива и искрена личност. Весела дадилка која сака да вложува во децата, бидејќи смета дека тие се нашата иднина. Има почетно познавање на албански јазик.
Скратено работно време во дом на семејство во Тетово.
Грижа и нега на бебиња близнаци (на возраст: 9 месеци). Во текот на ангажманот се роди уште едно дете, за кое се грижев уште од неговите први денови.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 7 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: УМЦ „Никола Штејн“ - Тетово

Специјалност: Лични услуги - козметичар

Јазици: Албански, Македонски