Електронска адреса.
Сузана Ѓ.

Сузана Ѓ.

Скопје64 години14 години искуство

Сузана е педијатриска медицинска сестра со долгогодишно искуство во својата дејност. Исто така има и лично искуство со свои деца и три внуци. Ги сака децата, сака да работи со нив и тие и претставуваат најголема љубов. Доследна и исполнителна личност. Заинтересирана за полно/скратено работно време и по потреба како бебиситерка.
Лично искуство на близнаци и трето внуче. Сите обврски поврзани со децата.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 14 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Средно медицинско училиште: Панче Караѓозов

Специјалност: Медицинска сестра

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Албански, Англиски, Македонски