Електронска адреса.
Јорданка Ј.

Јорданка Ј.

Скопје54 години6 години искуство

Моето име е Јорданка Јосифоска. Јас имам 52 години. Јас сум многу ведра, комуникативна, одговорна, чесна, и трпелива личност. Јас многу ја сакам работата со деца, тие ме исполнуваат и ме прават да се чувствувам помладо. Во животот имав прилика да работам како дадилка на дете кое го чував 6 години до пред да започне да оди на училиште. Искуството беше прекрасно, времето со детето ми поминуваше многу брзо, многу се дружевме и забавувавме, воедно сум и многу одговорна личност, внимателно ги следам сите чекори на детето и не би дозволила никогаш ништо да се случи.
Работното време за бебистерка на детето ми беше од 9:00 до 15:00. Мојата задача беше да се грижам за детето и неговите потреби. Детето беше на возраст од 2 години па го чував 6 години додека не започне да оди во училиште. Моите обврски беа да го изнесам детето малку на прошетка доколку е убаво времето, да го наранам, заедно учевме да броиме, да збориме, си игравме и итн.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: ДМБУЦ ''ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ-ЛУЈ''

Јазици: Македонски, Српски