Електронска адреса.
Ратка П.

Ратка П.

Скопје40 години6 години искуство

Одсекогаш сум ги сакала дечињата, бидејќи тие се најискрените и најмилите живи суштества.Таа невина љубов и добрина ме насочи кога завршив средно образование да добијам желба да станам учителка.
За жал животниот пат ме наведе да работам друга професија.Но сепак искуство со работење со дечиња имам стекнато во Канада и Америка каде живеев и работев во приватни градинки.Имам работено како Асистент учител во градинки во период од 2000-2006 година.
Мајка сум на 2 машки прекрасни деца.
"Поседувам повеќе сертификати кои не се однесуваат на образование као:
-Сертификат за Офис менаџер
-Управител за отпад
-Управител за набавка"

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Стручно

Институција: Кирил и Методиј- Педагошки факултет

Специјалност: Дипломиран воспитувач

Јазици: Англиски, Македонски, Српски