Електронска адреса.
Лозинка.Заборавивте?
Ана-Марија Т.

Ана-Марија Т.

Скопје23 години3 години искуство

Љубовта кон децата на прави помоќни. Децата се пример за безусловна љубов.
Веќе 3 години искуство со работа со деца, како асистент во училиште и завршување на обврските дома, индивидуална работа со деца во домашни услови и во приватен дефектолошки центар(индивидуална работа со деца).
Дефектолог.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува

Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 3 години

Чување деца

 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Филозофски факултет

Специјалност: Специјален едукатор и рехабилитатор

Јазици: Англиски, Македонски, Српски