Електронска адреса.
Јулија А.

Јулија А.

Скопје25 години2 години искуство

Чување на две момчиња,од 4 и 2 години.
Повеќе фокус и грижа на помалото дете од 2 години,бидејќи повозрасните од 4 оди во градинка до одредено време.
Грижата е следна:Откога ќе се разбудат,пресоблекување,подготовка на сок или чај,по 30 мин. доручек,Понатаму следи игра со нивните играчки,разговори,гледање тв ,цртање и слично.
Околу 10:30 или 11 се изнесуваат надвор да се истрчаат,поврзат точење и се враќаме за 1час.
Потоа следи десерт па успивање попладневно околу 13:00.Ако се разбудат порано се пресоблекува повторно и се анимира,се додека не дојде мајката од работа.:)

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Американ колеџ-Скопје

Специјалност: Дипломиран економист

Јазици: Англиски, Македонски, Српски