Електронска адреса.
Натали А.

Натали А.

Скопје24 години2 години искуство

Сакам да работам со деца, мислам дека е тоа забавна, креативна, исполнета но инстовремено и одговорна работа. Се осеќам исполнета кога ќе видам дека децата ѓи усреќувам и дека тие ми возвраќаат со искрена љубов. Имам искуство со чување на дечиња на возраст од 2-3години и од 5-6години.
"Основно образование 2005-2014 во ООУ “Васил Главинов”, Велес
2007- 2009 година “Intel education”- WINDOWS, MICROSOFT OFFICE: WORD, POWER POINT, EXCEL
2010-2011 Центар за компјутерско образование „Старс ком“ - WEB Design- Dreamweaver CS4
Средно образование 2014 - 2018 година: Гимназија „Кочо Рацин“ – Јазичен смер, Велес, Р. Македонија
Од 2018 година на факултетот за Меѓународен Маркетинг Менаџмент при Универзитетот
“УТМС” Скопје"

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 2 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: "УТМС" Скопје

Специјалност: Апсолвент на Универзитетот за Туризам и Менаџмент "УТМС"

Јазици: Англиски, Италијански, Македонски, Француски