Електронска адреса.
Маја С.

Маја С.

Кисела Вода, Скопје28 години6 години искуство

Еве неколку реченици и за мене.Сакам да ја работам оваа работа и да се грижам за децата,затоа што многу ги сакам и тоа ме исполнува во целост. Имам повеќе годишно искуство во повеќе семејства.По природа сум многу смирена и сталожена особа.Ведра,расположена,трудољубива и секогаш тука за децата.Сакам да ги гледам децата среќни,а со тоа јас ќе бидам уште посреќна :)
Целосна грижа околу децата..Деца на возраст од 2 месеци до 5 години.Работно време од 8 часа.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 5 деца

Образование

Средно

Курсеви: Курсеви за дадилки

Јазици: Македонски