Електронска адреса.
Анета С.

Анета С.

Кисела Вода, Скопје24 години5 години искуство

"Јас сум Анета се бавам со чување воспитување и грижење на малечки дечиња исто така ги сакам децата а и имам долготрајно искуство за нив до сега не сум имала проблем во тоа
ако има заинтересирани нека ми се јави 😃"
Сум чувала бебиња од 1 месец па до 10 години

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

 

До 10 деца

Образование

Средно

Јазици: Македонски