Електронска адреса.
Николина Б.

Николина Б.

Кисела Вода, Скопје24 години4 години искуство

Амбициозна, одговорна личност подготвена за нови предизвици.
Работно искуство со дечиња од раѓање, до поаѓање на училиште и вклучена во воспитно образовен процес надвор и во уилишните активности.
Асистент на дете со аутистичен спектар
ООУ” Блаже Конески “ Мичурин
01.10.2014 / 25.10.2019
Асистент на дете со аутистичен спектар
ООУ’’ Кочо Рацин ‘’ Центар
21.01.2020 /

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 4 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Средно

Институција: Студент на институт за Специјална едукација и рехабилитација

Специјалност: Дефектолог

Јазици: Англиски, Македонски