Електронска адреса.
Иван Х.

Иван Х.

Аеродром, Скопје36 години5 години искуство

Момчето со кое работам има 15 години. Моментално е прва година во средно училиште, јас започнав пред 1.5 година кога беше осмо одделение во основно училиште. Тој има образовни потешкотии како и дислексија и дискалкулија.
Моите секојдневни обврски се состојат од посетување на наставата со момчето, помагање околу училишните и домашните задачи, како и организирање на неговите секојдневни активности во соработка со родителите и наставниците.
Работам од понеделник до петок од 9 до 13.30 часот.
Моите активности како психолог во градинката беа пратење и евалуација на психо - - социјалниот развој на децата, средби со родителите и секојдневни вежби и активности за поттикнување на развојот на децата.
Едукант по гешталт психотрерапија, Мегународни сертификати по телесна психотерапија, Мегународни сертификати по гешталт психотрерапија, Сертификати по ненасилна трансформација на конфликти

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 5 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Универзитет „Кирил и Методиј“ - Скопје

Специјалност: Дипломиран Психолог

Јазици: Англиски, Македонски