Електронска адреса.
Стефанија С.

Стефанија С.

Ново Лисиче, Скопје28 години6 години искуство

Стефанија е љубезна и смирена личност. Таа ја сака работата со деца и затоа се има стекнато лиценца за негувател. Мајка на две деца. Смета дека може да одговори на барања на родители за деца од предучилишна возраст. Говори англиски и руски јазик. Во слободно време сака да чита романи.
Лиценца за негувателка

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

0 препорачува
Работа

Време: договорено поединечно (може да започне веднаш)

Дадилка: Може да се преговара

Искуство: 6 години

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Би работел со

 1. Бебиња, 0-1 години

 2. Мали деца, 2-3 години

 3. Предучилишни деца, 4-6 години

 4. Ученици, 7-11 години

 5. Тинејџери, 12-18 години

Образование

Универзитет

Институција: Факултет за Туризам и Бизнис логистика, Универзитет „Гоце Делчев“

Специјалност: Дипломиран Менаџер по Туризам и Бизнис логистика

Курсеви: Курсеви за прва помош

Јазици: Англиски, Македонски, Руски