Електронска адреса.
Elena I.

Elena I. бара дадилка

Македонија
 • СочувајСочувано

Вработуваме дадилка за две годишно дете во с.Маврово. Сместување, храна и превоз како и други бенефиции се обезбедени во Ресорт Маврово.
Можност за долгорочно вработување како едукатор во игротеката на Ресортот.
Предност има личност која сака да живее на планина, сака деца, Ковид вакцинирана, лиценцирана со соодветна едукација за оваа позиција.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 25-58 год.

Искуство: од 2 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски