Електронска адреса.
Ksenija P.

Ksenija P. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Барам дадилка за девојче на возраст од 14 месеци. Плата по договор. Жената треба да е непушач, да има препораки и искуство. Ние сме во Карпош 3, Скопје. Веднаш би почнала со работа.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 28-60 год.

Искуство: од 1 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно девојче

Образование

Јазици: Македонски