Електронска адреса.
Емилија Ј.

Емилија Ј. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Емилија. Барам дадилка за момче на возраст од 10 месеци. Локација - Мичурин, во непосредна близина на Транспортен Центар. Обврските би биле исклучиво околу потребите на детето, чување, приготвување на оброци, бањање, прошетка, игра и едукација. Можност за работно време од околу 5-6h на ден, од понеделник до петок. Ќе ни биде драго да добиеме и препораки од претходни семејства. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче