Електронска адреса.
Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
  • Може да работи во свој дом

  • Може да работи со инвалиди

  • Може да работи со миленичиња

  • Може да оди надвор со деца

  • Може да пазари

  • Може да готви

  • Може да чисти

  • Има возачка дозвола

  • Има автомобил

  • Не пуши