Електронска адреса.
Telguzel E.

Telguzel E. бара дадилка

Македонија
 • СочувајСочувано

Baram Zena za cuvajne na 3 maloletni deca dve devojcijna od 6 I 3 God vozrast I edno masko dete 5 Godisno.nema obaveza za cistejne Gotvejne bajnajne na decata samo za nadgleduvajne I jadejne da im se Stava nix ni za gotvejne znaci samo nadgleduvajne od 7 do 2 casot ako ima zainteresirani neka MI se having pozz

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски