Електронска адреса.
Sanja K.

Sanja K. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Барам дадилка за бебе 9 месеци со полно работно време, во околината на Карпош Скопје. Работно искуство со бебе . Плата по договор.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 40-65 год.

Искуство: од 3 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски