Електронска адреса.
Sanela K.

Sanela K. бара дадилка

Гази Баба, СкопјеОд 150 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Baram dadilka za 2 deca, aktivnostite vklucivaat animacija, druzenje, igranje, davanje hrana, prosetki. 3 casa na den posle 16h

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Возраст: 16-40 год.

Искуство: од 4 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 4-6 годишно момче

 2. 7-11 годишно момче

Образование

Јазици: Англиски, Српски