Електронска адреса.
Pettre S.

Pettre S. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Ние сме Петар и Магдалена. Бараме повозрасна, поискусна дадилка за момче на возраст од 3 години од Центар/Карпош.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче