Електронска адреса.
Elena T.

Elena T. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Елена. Барам искусна дадилка со препораки од семејства за момче на возраст од 9 месеци за Карпош 3, Скопје. Ангажман само околу детето, носење и земање од градинка, шетање во околните паркови, подготвување оброци, хранење, пресоблекување. Раб.време 8-16 од пон до петок.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 30-99 год.

Искуство: од 3 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

Образование

Јазици: Македонски