Електронска адреса.
Marija D.

Marija D. бара дадилка

Скопје
 • СочувајСочувано

Барам дадилка која има искуство со чување на деца со атипичен развој за чување на 4 годишно дете со закаснување во говорот и кое посетува дефектолог каде напредува добро. Потребен е повремен ангажман за чување на детето( *особено кое е болно или останува дома со родителите) за време на цело работно време додека родителите се со работен ангажман. Би сакале да стапиме во контакт со одговорни и сериозни лица кои имаат добри препораки и сепак најважно е да имаат осет за работа со деца со атипичен развој во поглед на стимулација и правилен приод кон развојните предизвици на детето. Детенцето оди во градинка и е многу питомо и обожава луѓе- вистински љубимец на учителките во градинка е. Цената ќе биде договорена лично согласно договорот за ангажманот. Благодарам

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-65 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски