Електронска адреса.
Катерина И.

Катерина И. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво! Ние сме семејство од Аеродром, Скопје, во близина на Тобако 2. Бараме дадилка за скратено работно време од понеделник до петок, за 2,5 годишно момче.
Работно време: I недела: 12 30 - 16h, II недела 13 45 - 16h, III недела 13 45 - 16h. И така се повторуваат неделите цело време.
Обврските се само околу детето.
За подетални информации, слободно пишете ми на:
https://www.facebook.com/kate.bla/ 🙂

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче