Електронска адреса.
Figen V.

Figen V. бара дадилка

Бутел, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Figen. Барам дадилка За девојче на возраст од 7-11 години. Бутел, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 7-11 годишно девојче