Електронска адреса.
Александра П.

Александра П. бара дадилка

Ѓорче Петров, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Александра. Барам дадилка за 2 деца: момче 10месеци & девојче 2г 10месеци, локација Стопански двор, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 25-65 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче

 2. 2-3 годишно девојче