Електронска адреса.
Нина Д.

Нина Д. бара дадилка

Кисела Вода, Скопје
 • СочувајСочувано

Бараме грижлива, весела и позитивна дадилка за чување на 3 годишно момче. Дружењето би било по потреба и со претходен договор, воглавно по неколку часа претпладне (отприлика од 10ч до 14:30ч) и некогаш навечер (од 19ч до 22ч ).
Ни требате за играње, шеткање и спремање ужинка. Пожелно е да имате возачка или кола, но не е неопходно.
Имаме и 11 годишно кученце со мал раст, околу кое Вие би немале обврски.
Контактирајте не :)

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 21-65 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно момче

Образование

Јазици: Македонски