Електронска адреса.
Sanja M.

Sanja M. бара дадилка

Ново Лисиче, Скопјеод 2023-03-07
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Sanja. Барам дадилка За момче на возраст од 0-1 година. Ново Лисиче, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: од 2023-03-07

Возраст: 16-99 год.

Работни часови
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче