Електронска адреса.
Jasna S.

Jasna S. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво,
потребна ми е дадилка за чување на две дечиња (2ипол години и 8 месеци). Ангажанот би бил два часа во денот, и доколку е потребно да остане некое дете дома 8 часа. Нормално би требало да сака да работи со деца, да знае да се грижи, да ги негува и да ги едуцира (соодветно на возраста). За цената и подетално ќе се договориме дополнително. Пожелно е да е од Аеродром.

Поздрав.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски