Електронска адреса.
Frosina G.

Frosina G. бара дадилка

Аеродром, СкопјеОд 150 МКД за еден час
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Frosina. Барам дадилка За девојче на возраст од 2-3 години. Јас нудам 200 ден за час, за скратено работно време од после градинка 15h do 18-19h.Аеродром, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 150 МКД за еден час

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче