Електронска адреса.
Sanja K.

Sanja K. бара дадилка

Ѓорче Петров, Скопје
 • СочувајСочувано

Барам дадилка за бебе 9 месеци,работа во мојот дом бидејќи јас работам од дома.Работното време би можело и од 10 часот наутро до 4 некаде,не е дефинирано бидејќии моето работно време е флексибилно. Би го оставила сепак по договор наш. Поседувам и миленик-куче. Работните обврски би ги договарале интерно,но се е околу бебето.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски