Електронска адреса.
Ана В.

Ана В. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Се бара дадилка за помош на мајка при грижа на две мали дечиња (едното е година дена, а другото еден месец), во стар Аеродром позади тобако 2. Ангажманот е за подолг временски период, понеделник до петок од 09 до 17:30 часот без празници и неработни денови. Подетални информации би споделиле на интервју.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски