Електронска адреса.
Nina A.

Nina A. бара дадилка

Карпош, Скопје
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Nina. Барам дадилка за повремено чување 2-3 пати неделно на момче, на возраст од 0-1 година. Карпош, Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 0-1 годишно момче