Електронска адреса.
Monika P.

Monika P. бара дадилка

Аеродром, Скопје
 • СочувајСочувано

Барам жена за чување на 2 деца ( 1 година и 3 години ), 8 часа од понеделник до петок од 8-16 часот. Обврски само и исклучиво околу децата ( ранење, пресоблекување, играње ). Локација Скопје,Аеродром-близу поликлиника Јане Сандански. Во станот не се пуши. Предност имаат кандидати кои живеат во близина.Исплата по договор. Старт на ангажман-околу 1-ви април,по договор. Заинтересирани ве молам да се јавите на тел 070 809 516.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 45-65 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски