Електронска адреса.
Renata K.

Renata K. бара дадилка

СкопјеОд 10000 МКД за еден месец
 • СочувајСочувано

Здраво. Јас сум Рената. Барам дадилка За девојче на возраст од 2-3 години. Јас нудам ден за месец. Скопје. Ја чекам вашата порака.

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Плаќа: Од 10000 МКД за еден месец

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

 

Ваши деца

 1. 2-3 годишно девојче