Електронска адреса.
Marija P.

Marija P. бара дадилка

Кисела Вода, Скопје
 • СочувајСочувано

Потребна е дадилка за чување на 8 месечно машко бебе, со полно работно време од понеделник до петок(09:00 до 17:00) почнувајќи од мај 2022 година, во населба К.вода

Телефонски број: видливо само за членови

FacebookInstagram

Работа

Време: договорено поединечно

Возраст: 16-99 год.

Чување деца
 • Може да работи во свој дом

 • Може да работи со инвалиди

 • Може да работи со миленичиња

 • Може да оди надвор со деца

 • Може да пазари

 • Може да готви

 • Може да чисти

 • Има возачка дозвола

 • Има автомобил

 • Не пуши

Образование

Јазици: Македонски